Averea vicepremierului Gabriel Oprea, ministru de Interne, senator și presedinte al UNPR, va fi verificată de inspectorii Agenției Naționale de Integritate, ca urmare a sesizării depuse de avocatul Diana Monica Croitoru-Anghel, care a  înștiințat și ANAF, în acest sens, potrivit Ziare.com.
„Vă transmitem Adresa nr. 7293/G/II/18.02.2015 transmisă de Agenția Națională de Integritate cabinetului nostru de avocatură, prin care s-a decis demararea efectuării evaluării averii domniei sale, în urma sesizărilor formulate de către petent cu privire la existenta unor grave inadvertente și neregularități existente, între Declarațiile de avere în perioada 2004-2014”, depuse de vicepremierul Gabriel Oprea, se arată într-un comunicat remis de avocatul Diana Monica Croitoru-Anghel.

Avocatul a ținut să precizeze, pentru Adevărul, că a depus mai multe sesizări la ANI, cu privire la averea lui Gabriel Oprea.

În perioada menționată, 2004-2014, Gabriel Oprea a deținut două mandate de deputat și două de senator, declarațiile sale de avere putând fi consultate pe site-ul Senatului.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.