Home Actualitate Atenție! Carne de la leşuri de animale, vândută în magazine

Atenție! Carne de la leşuri de animale, vândută în magazine

by I. B.

Poliţiştii au descoperit într-un magazin arăbesc din Capitală 500 de kilograme de vită provenind de la leşuri de animale care nu au fost sacrificate pentru comercializare, dar şi mai multe carcase de oaie fără avize sanitar-veterinare.

„S-a stabilit că aceste cantităţi de carne au fost introduse în circuitul comercial. Carnea, aproximativ 500 de kg, a fost ridicată şi urmează să fie distrusă. În această unitate comercială cu specific arăbesc din sectorul 2 s-au identificat şi alte crotalii fără documente legale de provenienţă şi s-au ridicat şi 28 de carcase de ovine fără documente şi fără certificate sanitar-veterinare”, a explicat, la România TV, Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române.

Ovidiu Zvorişteanu, director ANSVSA, a declarat că din primele informaţii bovina care a fost comercializată fără să fi fost sacrificată în acest scop expres a murit „într-o gospodărie particulară de pe teritoriul municipiului Bucureşti, în are se aflau în continuare pielea, capul şi crotaliul”.

Sursa – rtv.net

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.