Reprezentanţii Teatrului Nottara şi familia actorului George Alexandru, care a murit vineri, la spitalul Fundeni, şi va fi înmormântat luni, la Cimitirul Ghencea 3 Militari din Bucureşti, îi roagă pe „toţi amatorii de senzaţii tari” să se abțină de la comentarii neadevărate deoarece pe lumea aceasta se mai și moare, tragic, nu suspect.

„Discreţia familiei şi respectul teatrului pentru dorinţa lui George Alexandru de a nu vorbi despre suferinţa sa ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei de cultură, Teatrul Nottara

George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecţiune, spun reprezentanții teatrului. „Nu există nici o îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism şi devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar şi marii actori se sting. Adesea, prea devreme şi de neînţeles”, se spune în comunicat.

Colegii și familia lui George Alexandru îi roagă „pe toţi amatorii de senzaţii tari să se abţină de la comentarii neadevărate, amintind tuturor că, pe lumea aceasta, se mai şi moare. Tragic, NU suspect”.

foto- www.actoriisifotograful.ro

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.