Home Actualitate APEL DISPERAT. Ambasadoarea Olandei s-a dus la ministerul Justiției: Tudorel Toader a anunțat-o că dă două OUG pe justiție

APEL DISPERAT. Ambasadoarea Olandei s-a dus la ministerul Justiției: Tudorel Toader a anunțat-o că dă două OUG pe justiție

by S. Z.

Ambasadoarea Olandei la Bucuresti, Stella Ronner-Grubacic, s-a dus la Ministerul Justiție, când a aflat că guvernul va adopta ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale.

Ambasadoarea Olandei  anunță că ordonanța de urgență care va modifica Codurile penale ar putea fi adoptată de guvern în zilele următoare. 

Această întâlnire face parte din dialogul regulat pe care îl am cu ministrul Justiției. Știm că există discuții despre una sau mai multe ordonanțe de urgență, am avut cu ministrul o întâlnire reușită, mulțumitoare pe tema acelor ordonanțe, și i-am împărtășit ministrului îngrijorările noastre și aș lăsa subiectul așa. Îngrijorările se referă la o ordonanță despre care am auzit că ar putea fi adoptată poate astăzi sau mâine și care vizează amendamente aduse Codului Penal. Dar asta nu este nimic nou. Noi ne-am mai exprimat îngrijorările și, în trecut, este parte a unui dialog continuu, am avut deja câteva întâlniri și discuții nu numai cu ministrul Justiției” a declarat ambasadorul Olandei la București.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.