Home Actualitate Antonescu, despre excluderile lui Nicolai și Weber din PNL

Antonescu, despre excluderile lui Nicolai și Weber din PNL

by George Avram

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, e de părere că decizia liberalilor de a le da afară din partid pe europarlamentarele Norica Nicolai și Renate Weber înseamnă că s-a intrat pe făgașul normal.

”Eu acum am aflat. Nu am participat la această decizie, nu știu care a fost parcursul până s-a ajuns aici, dar cred că nu-i nimic surprinzător. Fiecare are dreptul la o opțiune. Despărțirea de PNL cred că era consumată de câteva luni de zile, din momentul în care au aderat la un alt partid european. Probabil după ce au fost făcute demersuri pentru a le convinge să revină în partid, conducerea a pus capăt unui soi de bigamie politică de neacceptat.

Cele două doamne, doamna Renate Weber sigur, au și facut parte ca toți membrii PNL din PPE, după care au plecat la ALDE. Este opțiunea domniilor lor. Se face trasesism în Parlamentul României, se face și în Parlamentul European.

PNL nu are cum să păstreze, în rândurile sale, oameni care fac parte din alt grup politic. Mi se pare că acum lucrurile au intrat pe făgașul normal.”, a spus Antonescu la B1 TV.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.