Andreea Marin a declarat că acuzaţiile Luciei Hossu Longin privind sumele pe care ea le încasa de la TVR pentru emisiunea pe care o prezenta acolo sunt „mincinoase” şi spune că o va acţiona în instanţă pe fosta membră a CA al televiziunii publice., conform antena3.ro

Ceea ce spune doamna este stupefiant de departe de adevăr. Înţeleg că este o reacţie a unui om supărat pe ceea ce trăieşte în propria instituţie, dar mi-e imposibil să o înţeleg. Noi n-am avut niciun contact profesional direct, nu ştiu cu ce se ocupă domnia sa, cum nici domnia sa nu a fost vreodată alături de echipa mea pentru a cunoasşe detaliile muncii noastre. 
 
Interesant este că sumele vehiculate de diverse persoane cu funcţii sau fără funcţii de conducere în TVR diferă de la o persoană la alta. 
 
Sunt curioasă dacă actuala conducere este de acord cu afirmaţiile acestei doamne. Dacă ea reprezintă punctul de vedere al instituţiei sau vorbeşte doar în calitate de fost membru al Consiliului de administraţie dornic azi să fie parte din noul Consiliu de administraţie. Cert e că domnia sa face un mare deserviciu televiziunii publice, acum în perioada în care am iniţiat soluţionarea problemei noastre pe calea legală. 
 
Eu nu pot să vă povestesc sume, pentru că vorbim despre un contract care are o clauză de confidenţialitate. Ce pot să vă spun este că suntem foarte departe de adevăr şi există interesul cuiva ca aceste informaţii greşite să apară pe piaţă întrucât avem o problemă în acest moment. Voi acţiona pe cale legală, aşa cum avocaţii mei consideră, aşa că doamna va fi invitată să probeze pe cale legală toate afirmaţiile pe care le-a făcut, pentru că nu vorbim de aici doar de o afirmaţie, avem un şir de afirmaţii şi sunt mulţi oameni afectaţi de aceste afirmaţii, nu e vorba doar de opinia mea„, a spus Andreea Marin, joi, în exclusivitate, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
Mai mult, realizatoarea TV ar fi cerut iniţial 80.000 de euro lunar, mai spune fosta membră a consiliului de administraţie al TVR, în vremea când s-a aprobat bugetul pentru emisiune.Citiţi şi Cu cât a plătit-o TVR pe Andreea Marin? „Asta nu face parte din codul moral al unui om de presă”
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.