Home Actualitate Analistul Bogdan Chirieac, despre Traian Băsescu: Își pierde uzul rațiunii

Analistul Bogdan Chirieac, despre Traian Băsescu: Își pierde uzul rațiunii

by I. B.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, duminică, într-o intervenție telefonică la România TV, mesajul recent postat pe Facebook de Traian Băsescu, în care susține că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta au „convenit” ca Eugen Teodorovici să devină ministru al Finanţelor.

„Dl Băsescu este obișnuit să ignore votul. Pentru dânsul, decizia luată prin vot nu există, fiindcă atunci când era președinte al României decidea de o manieră autorială-dictatorială. A ignorat votul a 8,5 milioane de persoane în 2012, dintre care 88,5% l-au demis, acum dânsul dorește să ignore și să condamne, cum a făcut și în 2012, un vot în Parlament. Una dintre coordonatele fundamentale ale democrației este dată de vot. Dl Băsescu o ignoră. Mi-e teamă în continuare, că, pe zi ce trece, dl Băsescu își pierde uzul rațiunii”, a declarat Bogdan Chirieac.

Fostul președinte Traian Băsescu, în mesajul postat în urmă cu câteva minute pe Facebook, îl critică pe succesorul său la Palatul Cotroceni pentru că a acceptat numirea lui Eugen Orlando Teodorovici ca ministru de Finanţe și îi transmite ce așteptări are de la actualul șef de stat.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.