Home Actualitate Ambasada SUA la București: Ne bucurăm că salamul de Sibiu și alte produse românești din carne de porc vor ajunge în Statele Unite.

Ambasada SUA la București: Ne bucurăm că salamul de Sibiu și alte produse românești din carne de porc vor ajunge în Statele Unite.

by George Avram

Ambasada SUA la București anunță pe pagina sa de Facebook că salamul de Sibiu va vor ajunge de acum încolo și în Statele Unite, deoarece corespunde standardelor impuse de lege.  Veste care, desigur, îi va bucura pe românii care locuiesc în SUA.

„Ne bucurăm că 🇷🇴 salamul de Sibiu și alte produse românești din carne de porc vor ajunge în 🇺🇸 Statele Unite. Recent, Serviciul de Inspecție și Siguranță Alimentară (Food Safety and Inspection Service – FSIS) al U.S. Department of Agriculture a stabilit că legile, reglementările și sistemul de inspecție pentru siguranța alimentelor din România ating un nivel de protecție echivalent cu cel aplicat pe plan intern în Statele Unite, restabilind astfel eligibilitatea României de a exporta în SUA produse din carne de porc provenite din unități românești certificate”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.