Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a calificat măsurile luate recent de inspectorii ANAF, de a închide zeci de firme, drept un fiasco total al luptei anticorupţie.
”În opinia mea, simplul fapt că Guvernul a anunţat că va schimba legislaţia înseamnă că recunoaşte că acţiunile ANAF au fost un fiasco incredibil. Îmi spunea un prieten: nu otrăveşti câinele ca să scapi de purici. Nu omori micul întreprinzător ca să scapi de evaziune. Ceea ce a făcut Guvernul Ponta nu s-a mai întâmplat până acum în România. Realmente a omorât micul întreprinzător şi a terorizat o categorie de comercianţi dând sancţiuni disproporţionate”, a spus liderul liberal, citat de HotNews.ro.

”Eu mă întreb, și toată lumea se întreabă, de ce nu vedem o adevărată luptă cu marea evaziune pentru că în realitate acolo este problema. (…) Realmente, din punctul meu de vedere, toate aceste demersuri făcute în ultima perioadă, la nivel național, constat, înseamnă un fiasco total al luptei antievaziune”, a mai spus Alina Gorghiu.

Declaraţiile copreşedintelui PNL vin în contextul în care premierul Victor Ponta a cerut schimbarea legii astfel încât să nu mai poată fi închise firmele care sunt depistate cu o diferenţă mai mică de 300 de lei în contabilitate.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.