Cântăreţul spaniol Alejandro Sanz i-a cerut preşedintelui Hugo Chavez, printr-un mesaj postat pe Twitter, să-i permită susţinerea unui concert în Venezuela pentru a-şi încheia turneul „Paraiso Express”, informeaza agentia Europa Press.

„Domnule preşedinte Chavez, vreau să cânt în ţara dumneavoastră… Îmi permiteţi? Îmi daţi cuvântul că nici fanii care vor veni la concert, nici echipa mea, nici eu nu vom păţi nimic? Dacă îmi daţi permisiunea şi cuvântul dumneavoastră că nu ni se va întâmpla nimic, eu îmi închei turneul în Venezuela. Decizia este la dumneavoastră”, a scris Sanz pe contul său de Twitter.

În 2007, Guvernul din Venezuela i-a interzis artistului să susţină un concert programat în Caracas, invocând motive de securitate. Totuşi, presa din Venezuela a susţinut atunci că adevăratul motiv erau nişte declaraţii critice făcute de Sanz la adresa lui Chavez cu trei ani înainte de eveniment, în urma cărora cântăreţul de 41 de ani a devenit “persona non grata” pentru liderul venezuelan.

C.C.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.