Campania electorală pentru alegerile parlamentare de duminică este pe ultima sută de metri. Din cauza unei legi electorale restrictive, campania a fost una ștearsă, fără prea mari surprize. Ultimele mesaje ale candidaților încearcă să convingă electoratul să iasă la vot. Este și cazul jurnalistului Dan Tănasă care candidează la București pentru Camera Deputaților din partea partidului lui Marian Munteanu. Dan Tănasă spune că este unul dintre puținii candidați care a demonstrat prin fapte și nu prin vorbe că este un om care acționează, un motiv pentru a fi votat.

„Salutare dragi prieteni! Sunt Dan Tanasă și candidez la alegerile parlamentare din 11 decembrie în București la Camera Deputaților din partea partidului Alianța Noastră România condus de Marian Munteanu.

Cred cu tărie că fiecare cetățean are dreptul să cunoască în detaliu modul în care sunt cheltuiți banii publici iar pentru acest principiu am acționat în instanță. Am câștigat în ultimii ani peste 20 de procese, definitiv și irevocabil, în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public. Primării, consilii județene și prefecturi au fost obligate de instanță în acțiuni inițiate de mine să comunice informații de interes public. Sunt singurul candidat la aceste alegeri parlamentare care a acționat concret în sensul respectării unei legi care oferă cetățenilor accesul la informații de interes public cu privire la activitatea instituțiilor publice. Aveți nevoie de vocea mea în Parlamentul României! Am dovedit deja, și încă o fac, că știu despre ce este vorba! Pe 11 decembrie mergeți la vot alături de familie și prieteni și votați Alianța Noastră România! Patria noastră, familia noastră!”, spune Dan Tănasă.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.