Printre actorii cunoscuţi pe plan international care nu au terminat liceul se numără Ryan Gosling, Cameron Diaz, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise şi John Travolta, informează becomegorgeous.com.

Cameron Diaz

Cameron Diaz a decis să renunţe la liceu după ce a obţinut un contract cu Elite Modeling Management. Astfel, actriţa a renunţat la liceu la vârsta de 16 ani. După cariera de model, aceasta a devenit celebră în lumea cinematografică.

Catherine Zeta-Jones

Deşi a renunţat la liceu, Catherine Zeta Jones a urmat un curs de trei ani în domeniul teatrului muzical la The Arts Educational Schools, în West London. Aceasta a jucat de la o vârstă fragedă, însă marele succes pe marele ecran l-a înregistrat în 1990.

Tom Cruise

După ce şi-a petrecut copilăria în Canada, Tom Cruise a descoperit actoria la vârsta de 14 ani şi a decis că aceasta este adevărata sa menire.

John Travolta

John Travolta a renunţat la liceu la vârsta de 16 ani şi s-a concentrat pe actorie, devenind cunoscut datorită rolurilor din „Grease” şi „Febra de sâmbăta seara/ Saturday Night Fever”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.