Home Actualitate Accident cumplit. Familie strivită pe trecerea de pietoni/ Șoferul dă vina pe victimă/ Un copil de trei ani a fost călcat pe cap

Accident cumplit. Familie strivită pe trecerea de pietoni/ Șoferul dă vina pe victimă/ Un copil de trei ani a fost călcat pe cap

by George Avram

O familie a fost strivită pe trecerea de pietoni, dar nu există vinovați. Au trecut patru luni de la accidentul groaznic de pe trecerea de pietoni de la Lețcani, în care un camion a strivit un copil de trei ani și a scos în stradă comunitatea locală de aici.

În tot acest timp, șoferul camionului a continuat să spună că este nevinovat și, în continuare, arată cu degetul spre victimă.

El acuză că victimele, un tată cu cei doi copii ai săi nu s-au asigurat la traversare: ar fi oprit camionul pentru ca un pieton să traverseze în fugă și, distras de acesta, nu a mai avut cum să observe și victimele, deoarece se aflau în unghiul mort, adică prea aproape de camion.

Filmarea de pe camerele de supraveghere din zonă arată contrariul: șoferul încetinește doar. La dosarul cauzei urmează să ajungă raportul de expertiză cu schița accidentului iar la primul termen familia victimelor urmează să precizeze cuantumul daunelor.

Continuare, în Ziarul de Iași.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.