Home Actualitate A renunțat la toate funcțiile din PNL după decizia instanței

A renunțat la toate funcțiile din PNL după decizia instanței

by I. B.

Liberalii contină să-și facă curățenie în partid. 

Senatorul Christian Gigi Chiru, corpreşedinte PNL Constanţa, a anunţat că se suspendă  din toate funcţiile din partid. Acesta a fost condamnat de Înalta Curte la 6 luni de închisoare cu suspendate pentru mită electorală, decizia fiind atacată cu recurs de senatorul constănțean.

„Am decis să mă suspend temporar din toate funcţiile deţinute în PNL, pentru că nu doresc ca situaţia mea juridică actuală să afecteze activitatea și imaginea organizaţiei în care am investit muncă şi suflet. Vreau să-i asigur pe constănţeni şi pe colegii mei că nu mă voi opri din lupta pentru oraşul nostru, că voi fi în continuare activ şi consecvent, ca şi până acum. Mandatul de parlamentar şi votul de încredere al constănţenilor mă obligă să le apăr interesele în Parlamentul României, să merg mai departe, să lupt pentru oraşul nostru, pentru ca, în final, Constanţa să nu mai fie ca o corabie în derivă.

 

Nu este o decizie uşoară, având în vedere numeroşii ani de activitate, ci este o decizie asumată, luată bărbăteşte, raţional, în interesul partidului. De asemenea, voi fi alături de colegii mei din noul PNL, cărora le mulţumesc pentru susţinere şi pentru munca lor, pentru faptul că pun interesele oraşului nostru, Constanţa, mai presus de orice”, a anunţat senatorul Gigi Chiru, potrivut dcnews.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.