Poliția Locală a Municipiului București nu funcționează în parametri pe care cetățeanul și i-ar dori, a declarat, joi, primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, la interviul transmis LIVE pe dcnews.ro. În acest context, primarul interimar al Sectorului 4, a amintit și de ce a fost relocată Shaormeria Dristor.

Întrebat de către analistul Bogdan Chirieac dacă are și un program pe siguranța cetățenului, pentru cetățeanul din sectorul 4, primarul interimar Daniel Băluță a replicat: „Am constatat, nu cu multă bucurie, că sunt și lucruri care nu merg. Poliția Locală, inclusiv din punct de vedere conceptual, nu funcționează în parametri pe care cetățeanul, nu eu, și-ar dori. Ca primă măsură pentru a vedea cum își fac datoria, cum patrulează vizavi de siguranța cetățeanului, cum patrulează polițiștii noștri locali, până pe data de 20 ianuarie, am contractat GPS-uri. Mă interesează să văd în fiecare moment, în timp real unde se găsesc mașinile noastre. Dacă sunt aglutinate toate într-un singur loc sau dacă într-adevăr își desfășoară în mod corect activitatea”.

„La Shaormeria Dristor”, a atras atenția Val Vâlcu.

„Am văzut, să știți, dar am desființat-o. S-a relocat. Tot ca urmare a Biroului Unic pentru Investiții erau 100 de locuri de muncă acolo. Am ajutat și am sprijinit conducerea acestei societăți să-și obțină toate documentația necesară redeschiderii. Au fost relocați cu 100-200 de metri către liceul „Gheorghe Șincai”. Ea funcționează în continuare, în altă locație, respectând întocmai prevederile legii, numai că nu mai are terasă, pentru că terasa respectivă și mașina de poliție respectivă nu stătea bine și pun ghilimelele de rigoare”, a precizat primarul interimar al Sectorului 4, la DC News LIVE.

Sursa- dcnews.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.