Home Lifestyle 7 plante care atrag energia pozitivă

7 plante care atrag energia pozitivă

by S. C.

Exista plante care atrag energia pozitiva in casa, care reduc stresul si creeaza sentimentul de bunastare si armonie? Se pare ca da, dupa cum spun unii experti in aranjarea casei.

Iata care sunt plantele care atrag energia pozitiva.

  1. Rozmarin

Rozmarinul purifica aerul, are proprietati vindecatoare si imbunatateste starea de spirit si memoria. Este o planta puternica, ce atrage dragostea si incurajeaza romantismul. Pune crengute de rozmarin in saculeti textili si amplaseaza-i prin casa sau la birou pentru a avea prieteni loiali.

  1. Bambus

Bambusul este considerat in Asia drept un simbol al norocului si al prosperitatii. Pune bambusul intr-un recipient de sticla, cu apa pura si fereste-l de lumina directa a soarelui.

  1. Menta

Menta atrage prosperitatea economica, imbunatateste comunicarea in casa si este considerata o planta a bunastarii.

  1. Levantica

Levantica ajuta la somn, trateaza depresia, calmeaza mintea, promoveaza fericirea si armonia. De asemenea, este un simbol al prieteniei, al devotamentului si al fidelitatii in cuplu.

  1. Orhideea

Orhideele sunt plante reziste, in diverse forme si marimi, care imbunatatesc energia camerei in care se afla. Ele elibereaza oxigen in timpul noptii, de aceea este indicat sa le tii in dormitor. In plus, parfumul lor discret imbunatateste starea de spirit.

  1. Iasomia

Iasomnia atrage dragostea si banii. In plus, are potential afrodisiac. Tine iasomie in dormitor sau in locul in care tu si partenerul petreceti cel mai mult timp ca si cuplu, pentru a atrage energia pozitiva in relatie.

  1. Aloe vera

Aloe vera combate vibratiile negative si atrage energia pozitiva. De asemenea, este simbol al prosperitatii, atrage norocul. Daca frunzele palesc inseamna ca lucreaza la absorbirea energiilor negative.

sursa – https://sfatulparintilor.ro/

Sursa: inspireactachieve.com

Foto: Pixabay.com

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.