Inca din vechi timpuri se cunosc proprietatile anti-bacteriene si anti-infectioase ale unor substante pe care le regasim in natura. De cele mai multe ori, acestea sunt mult mai eficiente decat variantele farmaceutice.

Iata ce antibiotice foloseau strabunicii nostri si care sunt recomandate si astazi, in toata lumea:

Usturoiul

Usturoiul are proprietetai antibacteriene, antimicrobiene si te ajuta sa lupti impotriva infectiilor. Este cel mai cunoscut aliat natural al sistemului imunitar.

Mierea

Este un fapt cunoscut ca romanii foloseau mierea pentru vindecarea ranilor si a infectiilor. Daca vrei sa iti cresti rezistenta sistemului imunitar, amesteca miere cu scortisoara si astfel obtii un amestec savuros cu proprietati medicinale.

Turmericul

Are peste 580 de beneficii si este considerat a fi cel puternic antioxidant natural disponibil.

Uleiul de oregano

Inca din antichitate, grecii foloseau oregano pentru proprietatile sale anti-inflamatoare. De asemenea, oregano, aceasta planta condiment ajuta in problemele digerstive si ajuta in curele de slabire.

In antichitate, grecii au folosit uleiul volatil ca dezinfectant si antiinflamator. Studiile ulterioare au aratat ca produsul este benefic pentru tratarea infectiilor pielii, aparatului digestiv, imbunatateste respiratia si flexibilitatea musculara.

Otetul de mere

Otetul de mere poate fi folosit ca dezinfectant.

Varza

Varza contine sulf care are un efect pozitiv impotriva cancerului. De asemenea, varaza este bogata in Vitamina C. O portie de suc de varza contine 75% din doza recomandata de Vitamina C. Aceasta ajuta sistemul imunitar si are proprietati antibacteriene.

Uleiul din semnite de struguri

Uleiul de samburi de struguri reprezinta unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului.

Detalii aici > https://www.garbo.ro
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.