18 primari din Teleorman, județul lui Liviu Dragnea, membri ai PSD, vor să candideze pe listele PNL la alegerile locale de anul viitor, conform Informațiadesud.ro.  Cei mai mulţi sunt foşti primari PDL şi PNL, trecuţi la PSD în urma Ordonanţei 55. Printre edilii care vor să se alăture noului Partid Naţional Liberal se găsesc şi 4 vechi social democraţi, mai scrie ziarul local.

„A venit timpul deciziilor înţelepte”, a spus unul dintre ei, acuzând conducerea PSD că îi ignoră şi doar le promite.  Este, în mare măsură, reproşul pe care primarii îl fac partidului de guvernământ. Conform aceloraşi surse, şi alţi primari PSD din judeţ şi-au manifestat intenţia de a intra în competiţia electorală din partea PNL.

Cea mai mare trecere de primari la partidul puterii a fost atunci când guvernul Ponta a legalizat, printr-o ordonanță cu termen limitat, trecerea primarilor și consilierilor locali la partidul pe care-l doresc și, firește. Toți au trecut la PSD sau UNPR.

Acum, după degringolada determinată de demisia lui Ponta din fruntea PSD, demisie anunțată  prin Facebook, se petrece refluxul, scrie ampress.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.