Fostul președinte Traian Băsescu a fost invitat la recepția de 1 decembrie de la Palatul Cotroceni, în schimb Călin Popescu Tăriceanu, al doilea om în stat, nu. Confirmarea vine de la președintele Klaus Iohannis într-o conferință de presă susținută după terminarea CSAT.

Invitațiile la Cotroceni au fost făcute pe baza anumitor criterii. Întrebat dacă aceste criterii nu i se aplică și lui Băsescu, președintele a declarat sec „Ba da”.

În ceea ce o privește pe Gabriela Firea, președintele consideră că aceasta nu a avut o atitudine neelegantă.

„Dacă vorbim de Primarul General, în pregătirea evenimentelor de 1 Decembrie au apărut probleme. S-a pus problema încă din noiembrie unde să se țină paradă. Arcul de Triumf a fost bine împachetat de constructori, iar Piața Constituției a fost deja data unor organizatori pentru un târg de Crăciun, iar atunci opțiunile au devenit foarte puține. MApN a dorit să rezolve exemplar aceste manifestări și am fost de acord ca toată lumea să se implice în rezolvarea problemelor de al Arcul de triumf, pentru rezolvarea problemelor de acolo. Printre cei care s-au implicat a fost și doamna primar, care a contribuit la deblocarea situației.MApN a dorit, în recunoașterea meritelor dnei priamar general să îi facă o invitație specială, ceea ce s-a și întâmplat, cu știința mea. Faptul că doamna primar general a interpretat cum a interpretat, mi se pare neelegant.”,  a spus Klaus Iohannis, potrivit dcnews.

Întrebat de ce Gabriela Firea nu a fost invitată și la recepția de la Cotroceni, șeful statului nu a dorit să răspundă acestei întrebări.

loading...

1 COMENTARIU

  1. „președintele consideră că aceasta nu a avut o atitudine neelegantă” – Avrame, dubla negatie?? Adica Firea a avut o atitudine eleganta! Vai de capul tau de ziarist facut la apelul bocancilor!! Toti tampitii si analfabetii au ajuns ziaristi!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.