Protestele din Piața Victoriei au degenerat. Mai multe persoane despre care se spune că ar face parte din galeriile echipelor de fotbal au aruncat cu petarde și torțe în flăcări către jandarmii prezenți la fața locului, de asemenea aceștia încercă să provoace forțele de ordine pentru a provoca bătăi generale. Jandarmii ripostează cu gaze lacrimogene.

 Mai multe persoane, se pare din galeriile de fotbal, aruncă cu torțe și petarde în jandarmi care ripostează cu gaze lacrimogene

 

În Piața Victoriei în momentului izbucnirii violențelor se aflau peste 100.000 de persoane, dar majoritatea au ales să plece pentru a nu cădea victime violențelor.

Jandarmeria face apel către protestatarii din Piaţa Victoriei să se manifeste ”în limite normale”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, precizând că în mulţime sunt persoane care aruncă spre jandarmi cu obiecte pirotehnice şi cu obiecte contondente, iar cei care observă astfel de persoane să se delimiteze de acestea.

Mai mulți cameramani care filmau incidentele au fost loviți de obiectele aruncate. De asemenea, și mai mulți jandarmi au fost răniți.

Sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.