Home Actualitate Viitorul ginere al lui Traian Băsescu mai dă o lovitură bugetului de stat. Care este legătura dintre Radu Pricop, cinematografie și Daniel Barbu

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu mai dă o lovitură bugetului de stat. Care este legătura dintre Radu Pricop, cinematografie și Daniel Barbu

by George Avram

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu, avocatul Radu Pricop, rămâne conectat la bugetul de stat.

Firma avocatului Pricop este norocoasa câștigătoare a unui contract cu Centrul Național al Cinematografiei, în valoare de  301.920 de euro, fără TVA,  adică 1,328,266.84  de lei. Perioada desfășurării contractului este de 48 de luni.

Așadar firma de avocați „PRICOP & BANU a fost aleasă de Centrul Național al Cinematografiei pentru servicii de asistență și reprezentare juridică.

Contractul a fost alocat prin negociere directă, nu prin licitație.

Data atribuirii contractului a fost de 29. 07.2013,  adică în timpul mandatului ministrului Daniel Barbu.

Interesant este faptul că a existat o singură ofertă pentru serviciile juridice din partea firmei lui Radu Pricop.

Avocatul este viitorul ginere al lui Traian Băsescu. El a cerut-o de soţie pe Ioana Băsescu chiar în noaptea de Crăciun, iar aceasta ar fi acceptat.

Radu Pricop a fost implicat în scandalul retrocedării terenurilor care au aparţinut familiei Brătienilor.  El are legături şi cu unele dintre cele mai controversate personaje din Piteşti.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.