Președintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la Iași, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Nord-Est, care a început în jurul orei 11.00.

Pentru prima oară la un astfel de eveniment electoral de dinaintea alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis este însoțit de soția sa, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis a declarat că-și dorește să treacă această moțiune iar PNL trebuie să se implice în perioada de tranziție.

Cele mai importante declarații ale lui Klaus Iohannis:

 • A spus cineva că am fost de 8 ori in Iași și mai vin de mai multe ori. Am fost acum 5 ani și am spus că eu sunt un moldovean. Astăzi suntem doi moldoveni, Carmen și cu mine.
 • Încep cu un mesaj pozitiv și apoi o să trec la unele note triste.
 • Azi este ziua educației și ziua profesorului. Spun la mulți ani tututror care se implică ca România să devină prin educație o națiune puternică
 • Nu poți să fii moldovean fără să te gândești la Moldova de dincolo de Prut
 • Dacă scăpăm de pesediști și avem un guvern liberal această autostradă se va face.
 • Am primit un mesaj cutremurător. Un accident groaznic. M-a întristat foarte mult. Condoleanțe. Îmi pare foarte rău. Ce să întețelegem: lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a pesediștilor costă vieți. Avem nevoie de această infrastructură. Ideea cu autostrada nu e doar o ambiție politică, nu e un moft.
 • România a rămas în urmă pentru că am avut la conducere PSD. PSD e principalul motiv de rămânere în urmă a României. Fără PSD România ar fi fost în rând cu celelalte națiuni europene.
  Acest decalaj trebuie depășit cu un guvern liberal
 • Zice dna Dăncilă că nu se poate ține rezidențiatul fiindcă nu avem ministru al Educației. Păi acum se organizează rezidențiatul? Când trebuia să fie în noiembrie, te apuci în octombrie? Păi nu ți-ar fi rușine PSD. Acest lucru ar fi trebuit gata rezolvat cel târziu în martie.
 • O veste bună pentru tinerii medici. Nu e nevoie de un ministru PSD, pentru că vom avea de săptămâna viitoare un alt guvern. Moțiunea de cenzură este în procedură și vă spun: pregătiți-vă pentru guvernare. Eu îmi doresc foarte mult ca această moțiune să treacă și acest guvern să pice.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.