Victor Ponta minte de îngheață apele. El a făcut o demonstrație de forță chiar miercuri.

Victor Ponta a declarat, astăzi, că parlamentrii Pro România nu vor vota Guvernul Orban, din cauză că susțin organizarea alegerilor anticipate. Doar că s-a făcut singur mincinos. Pe 2 septembrie, în emisiunea Dosar de Politician, moderată de jurnalistul B1 TV Silviu Mănăstire, Victor Ponta a spus cu subiect și predicat că cel care susține organizarea de alegeri parlamentare anticipate „minte de îngheață apele”.

Ponta, pe 2 septembrie: „După care dl Iohannis, cheamă pe toată lumea: dna Dăncilă, susţineţi? dl Ponta, susţineţi? dl Barna, susţineţi? (…) Se face consens. Cine vine şi zice că vor fi alegeri anticipate minte de îngheaţă apele. Cei care au făcut Constituţia au făcut astfel încât să fie aproape imposibil să fie alegeri anticipate”.

Ponta, pe 23 octombrie: „Să guvernezi fără majoritate şi cu patru partide, ALDE, PMP, UDMR, USR, care au interese total diferite şi care nu se înţeleg nici măcar pe ceea ce vor să anunţe va fi foarte dificil, dar sper să reuşească. Ne-am înţeles pe un singur lucru, vom susţine, cei de la Pro România, alegeri anticipate pentru Parlamentul României. Din punctul nostru de vedere, se pot realiza şi au şi sens pentru binele nostru al tuturor, să le facem odată cu cele locale sau oricum în aceeaşi perioadă”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.