Premierul Victor Ponta a declarat vineri, intr-un interviu pentru DCNews.ro, ca ar fi dispus sa-si depuna mandatul daca presedintele ales Klaus Iohannis ar garanta ca numeste un premier din actuala coalitie de guvernare.

„Daca ar exista ideea unei majoritati clare pana in 2016 cred ca am putea sa continuam si cu un nou prim-ministru. Daca as avea aceasta garantie, da. Nu cred, nu pot sa il acuz pe dl. Iohannis ca ar spune ceva si n-ar face. Daca va exista o astfel de discutie cred ca putem continua cu aceeasi majoritate si cu an alt prim ministru”, a precizat Ponta, intrebat daca şi-ar depune mandatul în cazul în care preşedintele Iohannis ar anunţa public că numeşte un premier din actuala coaliţie guvernamentală.

loading...

2 COMENTARII

  1. Leu la televizor, pisicuț cu cei PUTERNICI. În rest, o javră manevrată, plătită şi apărată de securişti. Acesta este Victor Ponta. Iar Sebastian Ghiţă, cordonul ombilical dintre Ponta şi securişti. Pentru că, în realitate, Ghiţă nu este altceva decât un Codruţ Marta. Numai din contractul cu KazMunayGaz securiştii, cu mânuţa lui Ponta, şi-au tras aproape 400 de milioane de dolari. Iar România a pierdut peste 1,3 miliarde de euro. Aşa se explică de ce a îndurat toate ameninţările lui Băsescu. Pentru că iată ce i-au pus la dispoziţie păpuşarii. Sume uriaşe plătite consultanţilor americani. De până la un milion de dolari. Sume fabuloase cheltuite cu materialele de campanie. Campania PISICUŢULUI a costat SISTEMUL peste 80 de milioane de euro. La aceste milioane se adaugă sumele aproape imposibil de cuantificat cheltuite de baronime în teritoriu. Nu tăceţi oameni buni! Arătaţi prietenilor, rudelor, colegilor, adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.