Chiar dacă în timpul campaniei electorale, nici un membru PSD nu a ridicat vocea la acțiunile și declarațiile fostului premier Victor Ponta, iată că acum încep să apară tot felul de nemulțumiri.  Liderul PSD Olt îl acuză pe fostul premier că a sabotat PSD prin susținerea PRU la alegerile parlamentare.

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că partidul a pierdut voturi pentru că Victor Ponta a susţinut în campania electorală PRU, potrivit EVZ.

Mai mult decât atât, alegătorii au primit SMS-uri semnate de Victor Ponta, cu textul „Dragi români, Partidul România Unită trebuie votat pentru că va ajuta PSD să ajungă la guvernare. Votaţi Partidului România Unită”.

Victor Ponta a declarat, cu câteva zile înainte de ziua alegerilor parlamentare, într-o conferinţă de presă la Bistriţa- Năsăud, că îi ajută pe cei de la PRU și a criticat PSD-ul pentru faptul că actuala conducere în frunte cu Liviu Dragnea este prea timidă.

„(…) Pe ei îi ajut, pe PRU. Şi eu cred că PRU, dacă intră în Parlament, o să sprijine guvernul PSD. Știţi de ce îi ajut? Pentru că cei de la PRU, în ultimul timp, au început să spună tot ce gândim şi noi, dar nu avem curaj să spunem. Că şi noi, pesediştii, tot cam aşa gândim despre faptul că mai vrem şi noi să ne conducem singuri ţara, să nu ne mai spună tot timpul cineva de la Bruxelles. Dar noi nu avem curaj să spunem, pentru că noi suntem un partid mai timid, şi atunci ne place că cei de la PRU spun ce gândim noi şi noi nu avem curaj să spunem”, declara Ponta.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.