Pemierul Victor Ponta a declarat, la Parlament, că i-a rugat pe colegii săi din Comisia Juridică să l audieze astăzi, ceea ce se va și întâmpla. Ca atare, luni, la ora 16.00 , Ponta va fi audiat în cadrul Comsiei Juridice din  Camera Deputaților.”La ora 16.00 mă prezint, sunt adiat de colegii mei, dânșii fac un raport și mâine vreau să fie votul în plen. Nu e bine nici pentru Parlament, nici pentru Guvern să tragem cumva de timp. Au fost de acord absolut toți, a fost unanimitate, la ora 16.00 mă prezint aici”, a declarat premierul.

Problema este că nici deputații din comisia juridică, nici Victor Ponta nu au citit, nu au consultat, dosarul trimis de procurorii DNA. În aceste condiții, nu se știe ce întrebări se vor pune. Poate ar exista nelămuriri dacă dosarul s-ar citi. În schimb, la Senat,  comisia juridică a tot tergiversat raportul în dosarul Șova pe motiv că trebuie să citească din scoarță în scoarță.

Ponta a  spus că are emoții pentru ziua votului.DNA a cerut aviz Parlamentului pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale pentru fapte de corupţie care ar fi fost comise de Victor Ponta în calitate de şef al Guvernului.

 
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.