Vești extrem de proaste pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. Un sondaj devastator relevă faptul că nici măcar electoratul PSD nu mai are încredere în Liviu Dragnea.

Doar 58% dintre cei care au declarat că votează cu PSD mai au încredere în Liviu Dragnea, potrivit utimului sondaj intern comandat și plătit chiar de către PSD, susțin surse din cadrul partidului. Dacă nici votanții PSD nu mai au încredere în liderul partidului, atunci situația începe să se complice pentru Dragnea. Procentul de 42% dintre votanți care și-au pierdut încrederea în Dragnea, poate crește de la o zi la alta.

Veștile proaste pentru Dragnea nu se opresc aici. Potrivit aceluiași sondaj, doar 15% dintre votanții PSD cred că Uniunea Europeană este dușmanul României. Acest procent este de natură să-i dea fiori reci lui Dragnea deoarece și-a axat campania electorală pe mesajul negativ la adresa UE, a instituțiilor UE, dar și a companiilor străine, care ar fi dușmanii poporului, în accepțiunea președintelui PSD.

Iată că Dragnea nu-i mai poate prosti nici pe alegătorii lui, ceea ce pentru șeful unui partid poate însemna începutul sfârșitului. Rămâne de văzut cât vor mai aștepta baronii PSD până să-l arunce peste bord.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.