Vasile Turcu, fostul acţionar al lui Dinamo a încercat să se sinucidă.  Afaceristul se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor prin spânzurare.

El a fost găsit de menajera sa, care a alertat-o pe soția acestuia. Turcu a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii au constatat că acesta are coloana fracturată și mai multe coaste rupte, dar și un edem cerebral, semn că ar fi căzut în tentativa sa de suicid.

 

La aflarea veştii, Gigi Becali a declarat : „Era un om puternic. Nu-l văd să se sinucidă, era foarte glumeț. Nu știu ce probleme avea Vasile Turcu, dar când un om vrea să se sinucidă, a intrat pe mâna Diavolului. Omul lui Hristos, orice probleme ar avea omul în viață, o rezolvă prin rugăciuni. Am vorbit acum o săptămână cu el, m-a sunat că are un teren în sectorul 3, că mi-l dă foarte ieftin. A fost el la DNA? Așa este, dar la DNA dacă te duci și nu ai curaj… Nu știu ce a încercat, nu pot să mai comentez, nu știu despre ce e vorba ”, a spus Becali la Antena 3.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.