Vasile Blaga nu vrea o colaborare cu Traian Băsescu, proaspătul lider al Mișcării Populare.

”O colaborare cu Traian Băsescu este ‘Nu categoric’. Am înţeles că din nou vorbeşte de dragul PDL. Eu ţin minte că vorbea de la perdea ‘Adio PDL!’ şi eram, nici mai mult nici mai puţin, decât FSN-işti înrăiţi. Mai ţin minte că în timpul campaniei electorale, după ce noi democratic l-am desemnat pe dl Iohannis drept candidatul nostru şi ne-am încolonat toţi în spatele domniei sale, mi-a spus textual ‘Vasile puteai să găseşti pe cineva mai bun’, adică pe Ponta probabil”, a spus Blaga, într-o conferinţă de presă la Buzau.

”E ceva ce am mai văzut în politică, dacă dânsul îşi face mari gânduri că îşi va întări partidul cu oameni care vor merge din vechiul partid către domnia sa se înşală. Cei care au avut de gând să meargă, au plecat”

Traian Băsescu a  fost ales astăzi  liderul formaţiunii Mișcarea Populară și a făcut un apel ca cei care au fost lângă el de-a lungul timpului să i se alăture.

‘Vă asigur că am şi energie şi dorinţă să continuăm procesele de modernizare a României. Mai am o sugestie, cei care în viaţa lor au fost alături de mine şi încă mai simt că mai vor să fie alături de mine să nu ezite de oriunde s-ar afla să vină la Mişcarea Populară’

Sursa: Agerpres

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.