PNL nu va renunţa la candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, a declarat Vasile Blaga.

‘Nu văd de ce ar trebui să renunţăm la această candidatură pentru că este criticată. Foarte bine! Sunt oameni care o critică. Noi suntem foarte atenţi la toate criticile, cu mici observaţii. Pe de o parte vedem că este criticat de colegi din societatea civilă (…), pe urmă este acuzat de tot felul de lucruri fără dovezi. (…) Vezi, Doamne, ar schimba linia politică a partidului. Am văzut şi aberaţia asta în presă, ca şi cum partidul ăsta este de ieri, nu de 140 de ani şi un om, oricare ar fi el, ar putea schimba linia partidului. Ca şi când partidul ăsta nu ar avea peste 1.000 de oameni numai în Consiliul Naţional de Coordonare. Copilării de genul acesta. Aşa e în viaţă!’, a spus Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

‘Nu ne-am dorit sub nicio formă să fim într-o astfel de situaţie. Mulţumim domnului Orban că nu a tergiversat deloc şi a rezolvat problema imediat pentru a nu afecta imaginea partidului. Tot aşa şi noi, în 30 de ore, am rezolvat problema aşa cum a decis în structura lui PNL. A fost o decizie colectivă. Că mai sunt şi oameni supăraţi, aşa e în viaţă! Noi, până la urmă, puteam avea un candidat şi din interiorul partidului, dar decizia a fost să ne orientăm spre societatea civilă. Acum, că nu este cel pe care şi-l doresc unii, aşa e situaţia!’, a adăugat Vasile Blaga.

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. PNL nu va renunţa la candidatura lui Marian Munteanu …Dar nici noi la pretentia de a nu va lasa sa va bateti joc de noi!…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.