Nicolae Titulescu a rămas prea mic pentru un lider așa de mare precum Victor Ponta. Trebuie să te compari cu un Rege, nu cu un sărman diplomat. Abia acum îmi dau seama de ce credea Ponta că Ferdinand este primul Rege al României. Probabil i se spusese de către consultanții americani că el va fi Unificatorul 2014, precum Regele Ferdinand în urmă cu 100 de ani.

Lui Ponta I s-a spus doar că Regele Ferdinand a înfăptuit visul românilor: unirea cu Transilvania, Bucovina şi Basarabia. Nu a ajuns la lecția a doua.

Ce-i mai rămânea atunci lui Ponta să unească?

După lungi discuții între americani s-a conturat strategia potrivit căreia Unificatorul 2014 îi va uni, până pe 16 noiembrie, pe toți românii, cei săraci din Muntenia, cu cei mai înstăriți din Banat și Ardeal, cei cu copii cu cei incompleți, cei ortodocsi cu pocăiții, frumoșii cu hidoșii, băsiștii cu pontiștii, românii cu sașii români, diaspora cu cei care mănâncă salam cu soia.

Măcar în cele două săptămâni de campanie dacă s-ar lăsa uniți. (după ce tot PSD i-a dezbinat dedându-se la discriminări inacceptabile pentru acest secol).

De asta, lui Victor Ponta I se spune în partid Unificatorul. Dar dorința lui, exprimată foarte clar în ultima ședință, este să-I spună așa toată țara.

PS. Domnule Ponta, Ferdinand n-a fost domnule român get beget, a fost neamț care a gândit și acționat românește, mai patriot decât mulți români. Ce părere aveți de lucrul acesta?

(Pardon, “lucru” e un cuvânt neacceptat de dvs, încă nu ne-ați unit și cu lucrurile, sunteți abia la oameni. Am înțeles)

loading...

16 COMENTARII

 1. Ferdinand a fost neamt si inteligent. Politrucul Ghinion e neamt si imbecil. Iata diferenta. Asculta-l pe gangav si te vei dumiri. Mai ziceti una si mai gogonata. Cica PSD i-a dezbinat pe romani ?! Ciudate vorbe va ies pe garliciul puturos al gurii. Nu cumva alde Anastase, Blaga & co. slugi preaumile ale mascariciului de la Cotroceni au impartit tara intre ai lor si mahalaua inepta?! Le cam incurcati madam. Ce sa-i faci. Poale lungi si minte scurta.

 2. Tocmai la unit pe Vadim cu UNPR. Superb !!!
  Urmeaza Diaconescu cu … vedem noi , Melescanu am inteles ca va fi consilier la Cotroceni.
  Nu stiu ce va face cu Geoana. Trebuie si pentru el ceva. Propuneri ?

  • se zvoneste in tirg ca Udrea se pregateste pe margine de sutinerea Unificatorului ! Asta la schimb cu protectia politica pentru numeroasele dosare penale…

  • Elena Udrea a anunțat că e dispusă să negocieze, dacă va fi solicitată, un eventual sprijin pentru unii dintre candidații din turul 2 al alegerilor prezindențiale. După ce Klaus Iohannis a anunțat că nu negociază cu nimeni, Victor Ponta și-a manifestat dorința de a profita de oportunitate.

   ”Eu nu mă rușinez de sprijinul nimănui.Nu am discutat așa ceva, dar orice vot e bun…Dacă voi ieși președinte, voi fi și președintele lui Traian Băsescu.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

 3. În celebrul său volum “Psihopolitica – Tratat de psihopatologie socială” (editura ALLFA, 2014), regretatul profesor de psihiatrie Florin Tudose pune “diagnostice” memorabile, pe capitole şi “boli”, politicenilor români, dar şi altor pacienţi din sanatoriul socio-politic al României.

  capitolul “Mitomanii”

  Victor Viorel PONTA – „Fără conştiinţă morală, fără responsabilitate şi fără ruşine”

  “Creaţie a comunistului de mătase Adrian Năstase, micul Titulescu (din profil) este un mitoman ca la carte, încercând construirea unor istorii fabuloase prin care să obţină atenţia şi aprecierea celor din jur. Mitomania este specifică dizarmonicilor de tip isteric, fiind un mecanism prin care individul fără conţinut încearcă să se califice drept erou şi salvator, fiind de fapt un încurcă-lume în cel mai bun caz sau un escroc veleitar în cazurile mai grave. Fără conştiinţă morală, fără responsabilitate şi fără ruşine, personajul Ponta este centrat pe propria-i imagine, dar şi pe propriul interes, şi nu se sinchiseşte de opinia publică, de valori şi, cel mai puţin, de adevăr. Trei cazuri uluitoare îi construiesc portretul. Celebrul doctorat cu copy-paste semnalat de cea mai importantă revistă ştiinţifică din lume (Nature) în 2012, petrecerea de pomină din timpul accidentului aviatic din Apuseni şi navigarea cu bărcuţa trasă de jandarmi în timpul inundaţiilor din Teleorman. Aceste repere vor fi suficiente pentru a înţelege fugile lui Ponta din faţa unor importanţi demnitarilor străini care doreau să-l întâlnească, asaltul împotriva statului de drept din vara lui 2012, <> mult trâmbiţate dar eşuate (Oltchim, CFR Marfă), adunătura de neisprăviţi (oameni incapabili de orice construcţie pozitivă) din Guvern, solidaritatea cu marii infractori dovediţi de DNA. Tot aşa vom înţelege cum prim-ministrul unei ţări, încâlcând orice regulă, a năvălit pentru a vizita un condamnat arestat la spitalul unde acesta îşi trata o zgârietură care ţinea loc de tentativă de sinucidere. Pseudologia lui Ponta, primul premier român care a reuşit un guvern de cumetrie (Justiţie, Interne, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Fondul de Mediu, Autoritatea Aeronatuică Civilă), cu un parlament condus de tata socru şi cu soţia lider formal al delegaţiei europarlamnetarilor, ne asigură că apartenenţa la plaiurile olteneşti, mai ales zona gorjană, ţine loc de competenţă pentru orice funcţie. Mai mult, în guvern pot pătrunde şi non-bipezii din orice partide, dacă acestea sunt în coaliţia care l-ar face preşedinte. Ni-l putem închipui preşedintele miriapozilor, mândru că e român. Este un veritabil concurent cu Năstase, mentorul său, în indecenţă: a dăruit barca cu care s-a făcut de pomină locuitorilor inundaţi, pentru muzeul comunei. Glumă de nesimţit cinic. Fabulistul Esop ar spune despre Ponta: <>.”

 4. Stirea de mai jos este parfum de Bucuresti …

  Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că fostul şef al SIE Teodor Meleşcanu, fost candidat la Preşedinţie, va fi în echipa sa de la Cotroceni, consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională.

  Anunţul are loc la puţin timp după ce Teodor Meleşcanu şi-a anunţat susţinerea pentru Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidenţiale.

  Meleşcanu a spus că un factor esenţial în luarea acestei decizii a fost convingerea sa fermă că împreună cu Victor Ponta va putea pune în practica o politică destinată consolidării securităţii României în contextul actual şi „o dezvoltare economică durabilă în folosul tuturor românilor”.

  „Am vorbit cu domnul Meleşcanu şi domnia sa va face parte din schipa mea prezidenţială, ca şi consilier pe probleme de securitate naţională, acum în locul ocupat acum de domnul Fota, cred”, a anunţat premierul Ponta, potrivit mediafax.ro.

 5. Sunt o maaare fana A3! Dar vazand cata rautate ai in tine, Oana, am sters emisiunea ta din vizionarile mele! Macar acum, la final, pt cei multi dintre noi, avand de ales intre DOI, ai fi putut fi mai toleranta cu Ponta, sau poate tu esti iohannista!

 6. Circumvolutiunea psihomotorie a ”unificatorului” ,semnalizeaza intermitent ”AVARIEEEEE” !Atentie ,romani !Acum este momentul sa va informati si sa va tratati de ”creierul spalat ”!DESTEAPTA-TE ROMANE ,din somnul cel letargic! Va felicit d-na Oana, pentru opinie si articol! Cat despre d-nul Ponta ,mai are , dupa parerea mea , doua ”lucruri” de ”unificat” :1)pe Vadim cu UDMR. 2) pe Anticrist cu Ateii domniei sale -adica pe toti aceia carora domnia sa le zice ”oameni” fiindca spalandu-le creierele…. acestia sunt …stiu si eu ..niste adevarate…LUCRURI…

 7. De la inceputul campaniei ma intrebam si eu ce uneste primul mincinos al tarii si n-am reusit sa ma lamuresc pana la miscarile de ieri. Dupa ultimele miscari de trupe inteleg ca a reusit o performanta INEGALABILA. Sa-i aduca la aceeasi masa pe Vaccin cu Marko.
  Nu poti sa nu-l feliciti pe Mickey!!!

 8. Chiorul a reusit sa imparta tara in basisti si antibasisti , nu a inteles ca o
  mare parte a populatiei il uraste pur si simplu . Ponta isi incepe mandatul , daca va deveni presedinte , cu o zestre importanta de ura .Cel putin neamtul nu inspira decat mila
  Cei din Muntenia , Oltenia , cam abuzeaza de situatie . Inchipuiti-va cata frustrare ar fi la Iasi , Cluj , Timisoara nu mai vorbesc de Sibiu si de minoritati in special cea germana .
  Deca romanii , mai bine de un secol in urma , au cerut pana la urma
  domn strain si au acceptat regi ce nu stiau o boaba romaneste au stiut
  ce fac si au facut bine. Republicile ce au urmat au adancit divizarea .
  Acum faci , din capitala ,8 ore pana la Iasi , 12 pana la Timisoara nu mai
  spun de Cluj sau Sighet

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.