Ministrul Dan Șova este dat dispărut spun surse guvernamentale. Locul lui a fost suplinit de directorii din CNADNR( pe care a vrut-o în subordine doar vara când se semneză contractele), care au făcut la ședințele comandamentului de iarnă tot felul de propuneri năstrușnice. Pe care Liviu Dragnea, colegul de partid al lui Șova, le-a respins.

Întrebat unde este Șova, Liviu Dragnea a ocolit răspunsul spunând că a cooperat foarte bine cu directorii CDADNR.

Problema este că Dan Șova a dispărut și anul trecut, exact când țara era sub zăpadă, la fel ca și acum. Singura diferență este că atunci nici nu răspundea la telefon, deși, potrivit acelorași surse Dan Șova, ministrul pentru marile proiecte, era în vacanță la Londra, unde, culmea, avea semnal.

„Domnule viceprim-ministru, Marian Oprişan este numele meu, vă rog să îmi permiteţi, să-l rugaţi pe domnul ministru delegat Şova poate răspunde şi la telefon, pentru că nu îi declar dragoste, ci sunt reprezentantul legal şi constituţional a 400 de mii de cetăţeni, şi poate e bine să vorbească cu colegii atunci când sunt probleme urgente”, s-a enervat Oprişan prin radio, în timpul comandamentului de anul trecut, 2013.

foto-enational.

loading...

4 COMENTARII

  1. Romania este condusa de niste inconstienti. Cand sunt in opozitie au niste principii si actiuni ca atare deosebite dar, cum acced la putere parca inebunesc. Acest Sova era credibil si promitea . Eu am avut incredere in el zicand : uite un tanar ce promite mult . Romania are sanse de salvare ! Dar incredibil cu se metamorfozeaza unii radical . Luati promisiunile tuturor din campanie si comparatile cu indolenta, nepasarea, infatuarea si hotia ce-i caracterizeaza in prezent. TARA DE NEBUNI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.