Fotografiile prin care un tânăr din Sighetu Marmaţiei prezintă peisajele spectaculoase ale Maramureşului au devenit, de curând, virale pe Internet.  Alex Robciuc le-a publicat pe site-ul Bored Panda pentru a arăta întregii lumi frumuseţile plaiurilor natale, explicând că, pentru el, o zi petrecută în mijlocul naturii cu aparatul de fotografiat este „reţeta” fericirii, scrie descopera.

„Drumeţiile în natură mă inspiră foarte mult, aşadar capturarea acestor imagini este una dintre pasiunile mele”, a explicat fotograful.

„Am realizat aceste poze în timpul unor călătorii prin Maramureş (un mic judeţ aflat în Transilvania, România). Peisajele pe care le-am fotografiat în această regiune sunt pline de serenitate şi pace. (…) Îmi place să folosesc lumina bogată a dimineţii sau pe cea a serii pentru a obţine un efect mai dramatic. Trezitul la 5 dimineaţa, căutarea unui punct de observaţie, aşteptarea luminii perfecte şi descoperirea unui element remarcabil în peisajul car mă înconjoară – aceasta este reţeta perfectă pentru a-mi transpune sentimentele şi starea de spritit într-o simplă fotografie”, a mai povestit Alex Robciuc.

romania3

„Fotografiile tale atât de frumoase mă fac să îmi doresc să fi locuit acolo”, a spus o tânără din California. Este doar unul dintre mesajele admirative postate pe site.

Integral pe gandul.info

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.