Grupul Realitatea Media și grupul Adevărul Holding vor funcționa ca un grup de presă unitar, după negocieri care a durat câteva luni.

Realitatea Media deține printre altele, Realitatea TV și Money Channel TV, iar Cristian Burci are Prima TV și Adevărul Holding, cu  Adevărul și Click.

Negocierile dintre Cozmin Gușă și Cristian Burci, acționarii majoritari ai celor două companii, au fost finalizate, după luni de negocieri.

„Este un prim pas, punem tot ce avem împreună pentru a exploata conținutul ambelor părți. Ulterior, se va putea discuta și despre achiziții. (…) Avem, împreună, o televiziune de știri, una generalistă, una de business, un ziar quality, un tabloid care vinde foarte bine (este nr. 1 la vânzări) și câteva reviste. Avem două site-uri puternice, realitatea.net și adevarul.ro. Vom crea conținut unul pentru celălalt, vom folosi conținutul comun pe mai multe canale, ne vom coordona”, declară Rareș Bogdan, potrivit reportervirtual.ro.

Emisiunile Adevărul TV, care acum sunt transmise online, vor fi preluate și difuzate și de Realitatea TV.

Rareș Bogdan a mai explicat: „Vom avea un Consiliu Managerial, pe de o parte, și un Consiliu Editorial, de cealaltă, care vor coordona activitățile specifice ale celor două grupuri care vor funcționa ca unul singur. În ambele consilii vor intra oameni și de o parte, și de cealaltă”.

 

loading...

6 COMENTARII

  1. Măi copilași-voi ați terminat măcar 4 clase?parcă acordul se face între subiect și predicat : negocieri care A durat…! vai nouă,sunteți jalnici!ce prapagandă a’la Gușă,mă surprinde Rareș parcă era mai citit !!!

  2. Daca o sa-i mai tineti mult pe Lavinia Sandru si Cristoiu, veti pierde si bruma de audienta pe care o aveti in prezent. Ea vorbeste mult, gandeste rar si spune prostii fara numar. Cristoiu, se gangaie continuu, vrea sa dea impresia ca gandeste profund si spune la fel de multe ineptii. PERICOL DE CONTAMINARE !

  3. Lepadati-va de regimul mafiot al lui Basescu si de toti cei care il reprezinta si care l-au sustinut ( Udrea, Boc, PDL, PMP, EBA, Kovesi, Zegrean, Fileata, Bercea Mondial, Bebe Ionescu, Sida…si multi altii care nu au facut decat sa-si sporeasca, ilicit, averile personale din banii pe care-i platim la buget prin taxe si impozite ) . Cand Basescu Mircea lua 250.000 de euro-partea lui-, de la Bercea Mondial (si cand toti ceilalti, pomeniti mai sus „trageau tare” intru imbogatirea personala, prin furt din banul public ) Basescu Traian taia pensii si salarii. Daca ati uitat, v-am adus eu aminte 🙂 . Fara aceasta transformare, fara aceasta renuntare la a apara un regim mafiot, nu va mai crede nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.