Nu se mai termină scandalurile din USR. Ramona Dzitac, lider al filialei din Găvojdia, Timiș, a demisionat după ce a fost acuzată de către două tinere că a furat un costum de baie și o pereche de șlapi, iar mai apoi ar fi bătut-o pe una dintre ele.

„A fost o fracțiune de secundă până când eu am fost jos și ea peste mine și m-a dat cu capul de asfalt de foarte multe ori. M-am trezit cu capul spart”, susține tânără care ar fi fost agresată.

În replică, Dzitac susține că totul a fost o înscenare, dar recunoaște că și-a pierdut cumpătul când a văzut că este filmată de prietena păgubitei și că ar fi „zgâriat-o” și i-a spart ochelarii, conform tion.ro.

Incidentul ar fi avut loc după o petrecere a burlăcițelor de unde Dzitac ar fi plecat cu un costum de baie și o pereche de șlapi.

„Am zgâriat-o și da, i-am spart ochelarii, pe care i-am plătit pe loc”, recunoaște fostul lider USR.

„În vară am organizat o petrecere a burlăcițelor la care au participat și fetele astea două. Totul a fost în regulă până acum, în ianuarie, când m-au contactat că au văzut o poză cu mine în dresul uneia de baie și șlapii alteia. Eu le-am spus că nu aveam de ce fur lucrurile astea, e un dres de 50 de lei, să fim serioși. Dar am acceptat să mă întâlnesc cu una dintre ele să îi fac cadou dresul. Ea a venit cu o prietenă care mă filma cu telefonul pe ascuns. Am rugat-o să nu mă mai filmeze. Ele doreau să recunosc eu că am furat dresul ăla. Era clar o înscenare. Am zgâriat-o și, da, i-am spart ochelarii, pe care i-am plătit pe loc: 800 de lei”, a declarat Dzitac, care între timp și-a sters contul de Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.