Declarații lipsite de orice fel de logică din parte unui fost prim ministru al României, de te întrebi cum a reușit să conducă un guvern cu o așa logică.

Mihai Tudose, fost premier PSD, pus cu mâna de Liviu Dragnea, apoi demis tot de actualul condamnat de la Rahova, pare că vorbește fără să gândească. În loc să-și ceară scuze pentru un comportamnet neadecvat funcției pe care a avut-o compară mere cu pere, o emisiune de la televiziune privată cu acțiunile guvernului României.

După ce liberalul Rareș Bogdan l-a criticat dur pe Tudose deoarece nici până acum nu și-a cerut scuze pentru că l-a lăsat pe premierul Japoniei, Shinzo Abe, cu ochii în soare, la muzerul Satului, acesta se visează din nou prim ministru. Rareș Bogdan l-a anunțat că nici nu s epune problema.

În replică, Tudose compară emisiunea pe care Rareș Bogdan a realizat-o la Realitatea TV cu actul de guvernare, ceea ce este de-a dreptul halucinat pentru o persoană care a avut pe mână toate finanțele țării.

”Eu dau explicații, dar nu cer scuze. Eu cer scuze poporului român pentru că am crezut că Dragnea e normal la cap. Eu eram un premier demis, cum să mă întâlnesc cu un premier în funcție, nu era hilar. Să vorbim fiecare despre ce știm. Nici eu nu îi cer socoteală domnului Rareș Bogdan pentru niște emisiuni în care nu a avut audiență. Înțeleg că domnia sa e priceput la a fi prim-ministru. Îi doresc să fie prim-ministru.”, a spus Mihai Tudose, miercuri seara, la România TV.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.