Donald Trump a ținut primul lui discurs de după alegerea sa în funcția de președinte al SUA. . El a declarat în fața susținătorilor de la sediul său de campanie că a fost sunat și felicitat de contracandidata sa, dempcrata Hillary Clinton, căreia i-a mulțumit pentru ce a făcut pentru țară.

Vă mulțumesc foarte mult! Tocmai am primit un telefon de la doamna secretar Clinton. Ne-a felicitat pe toți, că e vorba despre toți, pentru victoria de azi și eu am felicitat-o pe ea și pe familia ei, că a fost o campanie foarte dificilă și a luptat din răsputeri.

Hillary Clinton a luptat mult, a luptat din greu. Îi datorăm multă recunoștință pentru serviciul în slujba țării, dar e momentul acum ca americanii să vindece rănile diviziunii. Democrați, republicani, independenți, vă spun că e momentul să ne unim! E momentul! 

Mi-am asumat angajamentul în fața fiecărui cetățean că voi fi președintele tuturor! E un lucrul deosebit de important pentru mine.

Pentru cei care au ales să nu mă sprijine, și au fost câțiva, mă adresez dumneavoastră pentru sprijinul dumneavoastră, ca să lucrăm împreună și să modificăm măreața noastră țară!

Noi nu am dus o campanie, ci o mișcare extraordinară alcătuită din milioane și milioane de bărbați și femei, care și iubesc țara și vor un viitor luminos pentru ei și familiile lor, oameni de toate rasele, profesiile, religiile, care vor ca guvernul să servează națiunea bine.

Muncind împreună, vom începe sarcina urgentă de a reconstrui țara și de a implini visul american! Avem un poțential extraordinar. Am ajuns să-mi cunosc țara foarte bine și are un potențial fantastic!

Fiecare va avea ocazia să-și împlinească potențialul. Niciunul nu va fi uitat de data aceasta!

Vom repara orașele, autostrăzile, podurile, vom reconstrui spitalele, toată infastructura și va deveni prima din lume! În felul acesta, vom furniza locuri de muncă multor americani. În sfârșit vom avea grijă și de marii noștri veterani, care au fost atât de loiali. I-am cunoscut pe mulți în aceste 18 luni. 

Ne vom îmbarca pe calea creșterii PIB-ului și vom valorifica talentul tuturor în beneficiul tuturor. Avem un plan economic măreț, ne vom dubla creșterea economică și vom fi cei mai puternici, ne vom înțeleg bine cu toate națiunile care vor să se înțeleagă bine cu noi.

Niciun vis nu e prea măreț și nicio dificultate prea mare! America nu se va mulțumi cu altceva decât cu ce e mai bun! Nu vom eșua în fața nimănui! Nu-i vom dezamăgi pe ceilalți, veți vedea parteneriat, nu conflict”.

Sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.