ULTIMA ORĂ. Școlile vor fi ÎNCHISE luni în București și în Ilfov.

Ministrul Educației, Adrian Curaj, a declarat pentru B1 TV că toate cursurile la învățământul preuniversitar vor fi suspendate în București, Ilfov și Călărași. De asemenea, în Buzău și Galați se va întruni la ora 14 un colegiu prefectural care va decide în ce localități vor fi suspendate cursurile. Ministrul a mai precizat că a încercat să ia legătura cu Ialomița, dar nu a reușit. În momentul în care va avea mai multe informații va reveni cu un comunicat. În nordul și vestul țării nu sunt probleme, a mai spus acesta.

Cursurile vor fi recuperate la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Șeful Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Ionel Florian Lixandru a declarat că elevii din capitală nu se vor duce luni la cursuri din cauza viscolului care afectează orașul, potrivit Agerpres.

”În urma discuțiilor cu prefectul municipiului București, am hotărât să suspendăm cursurile pentru mâine”, spune Lixandru.

În condițiile în care 23 de județe sunt sub cod portocaliu de viscol, au aprăut deja și primele probleme în trafic. Astfel, unele drumuri sunt închise, iar porturile și-au sistat activitatea. Totodată au existat și accidente, într-unul dintre ele fiind implicat și un utilaj de deszăpezire. (Detalii aici)

Stire in curs de actualizare

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.