UPDATE. O parte dintre protestatari au trecut deja de Piața Romană, în drumul spre Guvern. Numărul manifestanților se ridică acum la 50.000, potrivit Realitatea TV. Alți 50.000 de protestari s-au adunat în alte orașe din țară.

Protestele împotriva celor două ordonanțe ale guvernului PSD continuă și duminică. Proiectele Guvernului privind graţierea şi amnistia scot din nou oamenii în stradă.

Peste 2.000 de persoane la protest la Timișoara, în Piața Victoriei.

UPDATE: Protestatarii au rupt cordonul de jandarmi și au blocat circulația în Piața Universității.

Protestarii au cântat „Deşteaptă-te române”, după care i-au huiduit pe guvernanţi.

„Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi!; Corupţia ucide sistemul; Vrem program de guvernare, nu penali cu suspendare! ; Piteştiul cere fără graţiere! ; Fără educaţie moare orice naţie; Să vină DNA să vă ia! ; Legea Graţierii e ruşinea ţării!, Vrem sistem de sănătate, nu hoţi în libertate! ; România, trezeşte-te!”, au scandat protestatarii la 0 grade Celsius, potrivit mediafax.

Un manifestant intervievat de Realitatea TV a explicat:

„E clar că toată lumea a venit aici să protesteze împotriva legilor grațierii și amnistiei tocmai acum, când justiția a început să funcționeze. (…) Vrem să continue reforma din sănătate”, a spus protestatarul.

UPDATE: Aproximativ 5.000 de persoane se află la această oră în Piața Universității. De la metrou continuă să urce sute de oameni.

În jur de 2.000 de persoane au ajuns deja în Piața Universității în București, iar lumea continuă să vină. „Valuri de oameni ies la Universitate, din subteran”, scrie un protestatar pe pagina de Facebook a manifestației.

Se strigă „Hoții!”, „Țara cere fără grațiere!”, „PSD, ciuma roșie!”.

Sursa- realitatea tv

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.