Cine iubeşte muzica clasică are acum ocazia să petreacă un week-end la Salzburg, care are ca punct de atracţie un concert extraordinar Mozart.

Oferta este valabilă în perioada 23.03.10 – 31.10.2010, iar preţul este de 265 de euro pentru o persoană. Pachetul include două nopţi în hotel de patru stele, mic dejun, card Salzburg valabil 48 de ore, bilet concert Mozart categoria A. Mai multe amănunte pe site-ul de travel www.florianajucantravel.com.

Joi: sosire la hotel unde vă aşteaptă Salzburg Card (transport public gratuit, teleferic la cetate, telecabină pe muntele Untersberg, plimbare cu barca, reducere pentru evenimentele culturale)

Vineri: timp liber la dispoziţie pentru a explora oraşul Salzburg şi comorile lui ascunse. Vizită la palatul Hellbrun, cu fântânile jucăuşe şi grădinile sale în stil baroque. Cină sau prânz la alegere, la restaurantul K+K în cartierul St Peter.

Sâmbătă: mai mult timp la dispoziţie pentru explorarea oraşului. Sugestii: tur cu ghid la lacul Salzkammergut sau vizita minelor de sare de la Hallein. Seara, Concert Muzică Mozart ( două ore împreună cu orchestra din Salzburg condusă de Elisabeth Fuchs).

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.