Traian Băsescu a declarat la B1tv  că numărul oamenilor din state islamice care intră pe teritoriul Europei trebuie limitat.

”Nu sunt unul dintre aceia care spun că năvălesc mii de turişti odată cu migrantii. În atacul de la Paris au fost identificaţi doi care au venit în septembrie-octombrie. Aceştia au fost utilizaţi, dar în mod cert mai sunt mulţi alţii. Categoric reprezintă un risc (…) Eu nu spun că nu sunt oameni. Trebuie să privim la aspectul terorist. În cinci ani se vor găsi soluţiile de punere sub control şi nu vom mai avea atentate pe teritoriul UE. Avem riscul pe termen lung. Eu am trei nepoţei. Nu mi-aş dori ca ei să trăiască într-o Europă islamizată, care îşi pierde valorile creştine. Dacă menţinem această politică de a fi casa în care să vină toţi cei nemulţumiţi de viaţa din statele islamice, vom avea în fiecare an câteva milioane. Uitaţi-va la natalitate. Mulţi dintre politicieni aduc asta că scuză. Procesul de islamizare al Europei va continua. Europa a intrat într-un război antiterorist”, a declarat Traian Băsescu la B1TV.

Băsescu vede o singură soluţie: ”limitarea drastică a accesului cetăţenilor care vin din zona de conflict sau sărăcie către Europa (…) Avem de rezolvat problema teroristă. Franţa s-a declarat stat în război, deci avem război în UE”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.