Guvernul pregătește un act normativ prin care fostul președinte Traian Băsescu va fi mutat într-o locuință provizorie până când vor fi finalizate lucrările de renovare la vila de protocol, fosta locuință a Mioarei Roman, care va deveni locuința oficială a fostului șef de stat.

Legea spune că un fost preşedinte are la dispoziţie 60 de zile pentru a elibera locuinţa de serviciu din perioada mandatului. Locuinţa pe care Traian Băsescu a primit-o ca fost şef al statului este în curs de renovare, deoarece era într=o stare deplorabilă după plecarea Miorei Roman.

Guvernul pregăteşte un proiect de Ordonanţă de Urgenţă prin care foştii şefi de stat pot primi o locuinţă de protocol provizorie pentru o perioadă de trei luni de zile înainte de a se muta în vila pe care urmează să o ocupe până la sfârşitul vieţii.

România TV informează că lui Traian Băsescu i se va da provizoriu un imobil din proprietatea statului aflată în administrarea RA-APPS . Traian Băsescu va primi şi spaţiul pe care îl va putea folosi ca birou.

Traian Băsescu a spus că Guvernul trebuia să-i pună la dispoziție locuința de protocol în 21 decembrie, ceea ce nu s-a întâmplat, iar „acum umilește doi președinți, nu doar pe mine. Iohannis nu se poate muta”, scrie dcnews.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.