Traian Basescu a afirmat luni seara, la Realitatea TV, ca Sebastian Ghita  este „mai periculos” decat a fost Sorin Ovidiu Vintu deoarece este convins ca „pune presedintele Romaniei”., dar este si „extrem de inteligent”.

El a fost intrebat de Rares Bogdan ce parere are despre „generatia Ghita”. Este „mult mai periculoasa, pentru ca e mai perfida”, a raspuns Traian Basescu.

Basescu recunoaste ca l-a cunoscut pe Sebastian Ghita, ca s-au intilnit „o data”, iar discutia a fost „scurta”.

„Este evident ca are, a avut o mare sustinere, l-am gasit cu contracte si la EADS, si la STS, peste tot”, a continuat seful statului, dar in momentul in care a fost intrebat de unde are aceasta sustinerea, a ridicat din maini si a spus „vom vedea”.

In schimb, „foarte interesant e ca s-a extins enorm la vedere sau ascuns”, a precizat presedintele.

In ceea ce-l priveste pe Ghita este „foarte periculos, el acum e convins ca pune presedintele Romaniei. Aia nu s-au bagat in politica, asta s-a bagat in politic, merge prin institutii , striga, toti ii stiu de frica”, a precizat Traian Basescu.

Acesta considera ca Sebastian Ghita este „mult mai periculos decat Vintu” in conditiile in care SOV „era pe fata, furase pe fata, facea politica functie de interesele lui financiare”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.