Călin Popescu Tăriceanu nu reușește să adune în jurul său masa de manevră de care vorbea Victor Ponta ca să poată intra la guvernare și să conteze. Surse din anturajul fostului premier susțin că deși acesta îi sună de azi de dimineațaă, parlamentarii PNL refuză să-și dea demisia și să-l urmeze.

Nici măcar prietenul său Radu Stroe nu vrea să plece.

În aceste condiții, fostul președinte PNL are în acest moment doi oameni, Sorin Ilieșiu și Cristian David. Numai că pe Cristian David nu-l pune la numărătoare Victor Ponta deoarece nu este parlamentar, iar președintele PSD este interesat de voturi, nu de simpatizanți ai lui Tăriceanu.

Nici măcar lansarea partidului, anunțată ieri, nu mai este de actualitate. Pe la prânz se punea problema ca Partidul Reformist Liberal să fie lansat pe Facebook, desi Călin Popescu Tăriceanu declarase miercuri seara, la Antena 3,  că în cursul zilei de joi va organiza o conferinţă de presă în care va anunţa înfiinţarea noii formaţiuni politice. Lansarea propriu-zisă s-a lăsat aşteptată, iar anunţul oficial promis de Tăriceanu va fi făcut, conform informatiilor noastre, pe facebook.

Cu putin timp in urma Expres Magazin anunta ca lansarea PRL va avea loc astăzi, aşa cum a fost anunţat, însă doar în mediul virtual, pe facebook. Si, deşi câţiva parlamentari şi ex-miniştri ai Guvernului Ponta işi anuntasera susţinerea faţă de iniţiativa fostului premier, se pare că n-a fost suficienţi pentru o conferinţă de presă reală.

Ca să nu mai vorbim despre faptul că cele 25.000 de mii de semnături pentru înființarea partidului, nu există în acest moment.

Singurul lucru, dar nici acesta cert, este susținerea lui Victor Ponta.

loading...

4 COMENTARII

 1. Cu rabdare . Si sa vedeti ce partid serios va iesi . Ce Basescu a creat … organul ala politic pentru Nuti batand din palme ? Sau , ma rog , cu o palma .

 2. Avem pretentii de la domnul primministr Tariceanu , se pare ca m-am inselat inca o data , sa vrut cal troian al lui Ponta si ce a ajuns ,
  un sinucigas politic , mare pacat domnule . Liberalismul va merge inainte si fara dumneavoastra , si va merge mai bine
  La ce sa fi stat in guvern sub Ponta ? Ce au facut cu promisiunile facute ca si formatie USL ? Care sint realizarile faimoase cu care se pot mindrii ?
  USL sa rupt cind Domnul Ponta a semnat pactul cu Basescu , de facto fratilor , gata sa dus , nu mai este decit pe o hirtie cu antetul tribunalului
  Realizarea noastra a celor care votam este ca macar vom avea opozitie adevarata , pentru ca daca Domnul Antonescu nu o va face . istoria are o mare groapa a UITARII , si in mod sigur acolo va ajunge .
  oricum nu le pasa . asa ca veniti la vot masiv si sanctionatii dupa cum credeti fiecare , Dar ATENTIE , sa nu ridicati un nou voda mai rau ca Basescu , Constitutia este nemodificata , si in drept este un principiul al lucrului judecat . ce l-ar impiedica pe viitorul presedinte sa nu faca la fel ca actualul ?
  NIMIC . bafta si sa dea Domnul mintea romanului de pe urma

 3. Oare d-ul Tericeanu, chiar nu-si da seama ca este folosit de Ponta, ca o unealta, impotriva PNL ? Cat de naiv poti sa fii ca sa mai crezi in promisiunile acestei marionete a PSD ? Un om politic de o asemenea anvergura, sa se umileasca in fata unui pacalici, doar pentru ca-i toarna otrava dulce-n urechi, este greu de inteles. Sper ca bunul Dumnezeu, sa-i dea mintea de pe urma, d-lui Tericeanu si sa renunte, cat nu-i prea tarziu, la a fi marioneta marionetei baronilor PSD, care sapa la radacina PNL. Domnilor liberali, ajutati-l pe d-ul Tericeanu, chemati-l si discutati cu el, pentru ca ceea ce face el acum, are si o cauza interna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.