Victor Ponta  este pus sub control judiciar, anunta Realitatea tv, și ar avea interdicție să intre în guvern fiind în imposibilitatea de a-şi mai exercita funcţia de prim-ministru al României.

Victor Ponta ar fi acuzat de fals și spălare de bani de procurorii DNA.

loading...

2 COMENTARII

 1. BOERU BOGDAN: Bă, Ponta l-a futut pe Sebi, Ponta l-a futut pe Cosma, Cosma
  l-a futut pe Sebi, Ponta l-a futut pe Sebi, Sebi ne-a sunat pe noi şi “Bă,
  în pula mea, rezolvaţi-o, vedeţi cum faceţi!”.

  „În ceea ce priveşte CL 6 arăt că eu am luat cunoştinţă de la Coman Mihail Marian că Herţanu Iulian Cristian, semnatarul contractului, este cumnatul premierului Victor Ponta. În cadrul discuţiilor purtate cu Boeru Bogdan am aflat de la acesta că intervenţia nervoasă a domnului Ghiţă despre care am relatat anterior ar fi plecat de la email-ul primit de la premierul Victor Ponta prin care se solicita urgentarea decontărilor către SC GROSSMAN ENGINEERING SRL. Din discuţia purtată cu Boeru Bogdan la data de 16.07.2013, dată la care Ghiţă Sebastian m-a apostrofat telefonic cu privire la faptul că aş fi un funcţionar nenorocit, prin aceasta am înţeles că din obsesia mea pentru respectarea legii aş fi încurcat anumite interese, tot acest schimb de documente şi verificări, atât ale consultanţilor, cât şi ale beneficiarului, iritând la nivelul cel mai înalt. În acelaşi context, ceream consultanţei să stabilească reguli foarte clare în scris, prin instrucţiune, în aşa fel încât să nu se lase loc de interpretări”(declaraţie martor)

  „Din câte a relatat Boeru Bogdan, ca urmare a unui email pe care i l-a pus la dispoziţie Ghiţă Sebastian în sensul că a putut să-l citească personal, acesta mi-a precizat că Victor Ponta era nemulţumit şi dorea efectuarea decontărilor către SC GROSSMAN ENGINEERING SRL cât mai repede posibil. În acel email, din câte mi-a relatat Boeru Bogdan am dedus că se dorea ca a doua zi să se facă plata, în condiţiile în care certificatul intermediar de plată (CIP) nu era încă aprobat de beneficiar” (declaraţie martor)

  BOERU BOGDAN: Bun. Azi, telefon, personajul de poveste: “Salut, băi şefu”. “Băi, vino (neinteligibil), trebuie să vorbim de Prahova”. Şi într-o doară aşa zic: “Ce faceţi?” Io îi zic : ” Hai mă, că uite, trebuie să vorbim cu SEBI, că pula mea, că (neinteligibil).” “ -Bine, vrei să vin cu tine?” “ -Păi, hai dacă vrei.” Şi am ajuns acolo. M-a luat Victor: “Tu cine eşti?” “Ă… Fiul lui tata şi al lui mama.” Şi acuma începe să zică: “Băi, muncav-aş pula voatră, faceţi voi ceva? Că să moară, să facă … îmi arată un mesaj: ”v.ponta@gmail.com, dacă înţelegi?”. „Bă, am crezut că face intenţionat, dar acum eu o iau personal, că nu se mai poate, că pula mea. Subiectul: Grossmann, ăştia de la Comarnic, Grossmann.” Îi fut în gât. ”
  Că pula mea, că nu-i daţi banii, că tra-la –la”. Zic: ” Măi şefu, dă-mi (neinteligibil), noi am depus SIL-ul, alea … alea …”.

  IONESCU IONUŢ CRISTIAN: Dar, pizda măsii. Trebuie să o ducem înainte că d’aia suntem aici. Dar, dar ce vroia SEBI cu mine că au fost trei ameninţări la adresa mea, urâte.
  BOERU BOGDAN: Bă, Ponta l-a futut pe Sebi, Ponta l-a futut pe Cosma, Cosma
  l-a futut pe Sebi, Ponta l-a futut pe Sebi, Sebi ne-a sunat pe noi şi “Bă,
  în pula mea, rezolvaţi-o, vedeţi cum faceţi!”.

  NOTĂ/Mihail Coman este cel care a spus în urmă cu o săptămână, la intrarea în sediul DNA Ploiești, un lucru care atunci a stupefiat pe mulți. Că dacă se vrea într-adevăr aflarea adevărului, în dosarul de la Prahova vor fi surprize mari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.