Un al optulea tânăr, prieten cu violatorii, a fost martor ocular la violul din 10 noiembrie, însă a refuzat să participe. Acesta a depus mărturie împotriva prietenilor sai, potrivit Adevărul. ro, scrie ampress.ro.

Vineri, 14 august, la Judecătoria Vaslui a avut loc ultimul termen de judecată în dosarul celor şapte tineri care au scandalizat România, după ce au violat o elevă ore în şir, până la leşin. Şedinţa de judecată a fost una maraton, de aproape nouă ore.

Surpriza  a fost un martor ocular care a refuzat să participe la orgia sexuală. Cel de-al optulea tânăr este tot din localitatea Văleni şi este prieten cu violatorii.

El a declarat în detaliu procurorilor cum în seara de 10 noiembrie 2014 prietenii săi au batjocorit tânăra, rând pe rând, în timp ce aceasta plângea şi îi ruga să o ducă acasă. Martorul a susţinut că, în timp ce fata era violată, el vorbea la telefon şi se plimba prin jurul maşinii. A fost invitat de Silviu Burada să îşi satisfacă şi el plăcerile fizice însă a refuzat, pentru că, deşi era băut, la fel ca şi ceilalţi şapte tineri, a realizat că este vorba de un viol.

Faptul că a ajutat la aflarea adevărului în acest caz l-a scăpat de punerea sub acuzare de tăinuire, potrivit sursei citate.

Atât martorul care a refuzat să participe la viol, cât şi ceilalţi şase tineri, în timpul urmăririi penale, au dat vina pe Silviu Burada, spunând că acesta a premeditat violul încă din timpul zilei, când i-a sunat pe fiecare şi i-a întrebat dacă nu doresc „să facă o poştă“.

Luni, la ora 14.00, cei patru tineri din Văleni îşi vor afla pedepsele.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.