Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este în centrul atenţiei nu numai datorită probelor la care sunt supuse vedetele, ci şi zvonurile conform cărora ar fi filmată într-o rezervaţie naturală sau chiar la Buftea, nicidecum în jungla din Africa de Sud, scrie Click.ro.

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, a fost criticat după ce unii au remarcat că jungla nu pare a fi atât de „sălbatică”. Regizorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” , Silviu Iliuţă, a intrat în posesia unui clip care dovedeşte că emisiunea Pro este un regizată şi că vedetele nu sunt în real pericol.

În filmarea respectivă, apar Gina Pistol şi Andreea Moldovan, alături de o întreagă echipă de filmare care are grijă de ele. Când Andreea se plânge că nu poate ridica un cufăr, toată lumea încearcă să găsească o soluţie pentru a o ajuta. În plus, chiar în spatele camerelor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, apar un drum şi mai multe maşini.

„O să vedeţi mai jos… emisiunea e pe bune! Oamenii ăia sunt în mijlocul junglei, în pericol oricând să fie mâncaţi de şerpi, de lei şi de tigri ! Dar şi de regizorul de platou sau de sunetist! E filmată in junglă, dar trece autobuzul pe acolo. Animalele sunt periculoase, dar sunt puţin împăiate, iar copacii sunt adevăraţi, dar sunt şi câţiva de plastic. În rest…emisiunea e 100% adevărată!”, a scris Silviu Iliuţă pe blogul său, cronicipebune.ro.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.