Se înmulţesc zvonurile privind o eventuală plecarea a Andreei Esca din PRO TV. Greu de spus dacă goana după senzaţional stă în spatele acestor informaţii „pe surse” care circulă în presă sau o stare de fapt, cert este însă că schimbările care au loc la PRO TV de la instalarea noii conduceri lasă loc oricăror speculaţii.

Ultimul zvon a vehiculat informaţia că Andreea Esca ar putea pleca de la pupitrul ştirilor PRO TV fiind căutată de alte două televiziuni de ştiri, Digi 24 şi N24. Aici ar fi prima neconcordanţă întrucât o prezenţă a Andreei Esca la N24 este doar un banc, o glumiţă cel mult. Nici nu ar avea rost să prezentăm motivele.

A doua variantă – dacă ştirea ar mai fi totuşi credibilă – este Digi 24, o televiziune care până acum nu a excelat, preferând o tactică de aşteptare cu ştiri destul de neutre la adăpostul celor peste 3 milioane de abonaţi de cablu pe care îi are RCS RDS, compania controlată de miliardarul Zoltan Teszari, care deţine televiziunea Digi 24.

Digi 24 a intrat însă într-o campanie destul de evidentă de rebranduire cu vedete TV, cumva în opoziţie cu strategia de până acum. A început cu Serviciul Român de Comedie, trupa lui Toni Grecu venind de la Antena 1 după o staţionare mai lungă la PRO TV, a urmat apoi cu Moise Guran şi emisiunea Biziday, venită de la TVR după episodul cu blocarea conturilor de către ANAF.

O venire a Andreei Esca la Digi 24 ar aduce televiziunea în centrul atenţiei şi ar putea aduce un mare plus de telespectatori pentru Digi 24 – RCS pregătind în paralel şi un sistem de măsurare al audienţelor în colaborare cu sociologul Vasile Dâncu.

O ipoteză şi mai interesantă ar fi ca o eventuală venire a Andreei Esca să se facă în contul viitoarei televiziuni generaliste pe care o pregăteşte RCS RDS, un post TV care să se lupte cu PRO TV şi Antena 1 şi care să completeze portofoliul TV al companiei de telecom.

Articol preluat de pe Reporter Virtual. Mai mult AICI.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.