Senatoarea PSD Gabriela Firea trece prin momente dificile. Fiul ei din prima căsătorie, Tudor Ştefan Firea, a picat examenul de bacalaureat cu note foarte mici.

Fiul senatoarei PSD Gabriela Firea a picat examenul de bacalaureat, susţinut chiar în această sesiune. Mai mult, notele obţinute de Tudor Ştefan Firea, fiul preşedintei PSD Ilfov din prima sa căsătorie, sunt extrem de mici.

Potrivit notelor afişate pe edu.ro, Tudor Ştefan Firea a obţinut nota 1.2 la Limba Română, 5.15 la Istorie şi 3.6 la Sociologie, fiind astfel declarat respins, scrie gandul.info.

Fiul Gabrielei Firea a absolvit cursurile şcolii The Mark Twain International School din Voluntari.

loading...

3 COMENTARII

  1. Distinsa Doamna, permiteti-mi, va rog, in calitate de absolvent al unei universitati particulare din Bucuresti, sa-mi exprim regretul profund pentru esecul total avut de fiul Domniei Voastre la examenul de Bacalaureat si sa va asigur ca, desi, in mod cu totul gratuit si injust i-ati apostrofat cu invective ca „inculti” si „cretini” pe absolventii acestei universitati, in postura de moderator pe care o aveati la acea data intr-o emisiune televizata, niciunul dintre acestia nu s-ar fi putut inscrie, fie si la respectiva universitate, daca nu era absolvent cu diploma de Bacalaureat.
    Asadar, pe viitor, cand mai faceti aprecieri privind calitatea unor oameni, va recomand respectuos sa verificati, in prealabil, daca sunteti cea mai indreptatita persoana pentru aceasta. Apropo’, ce apelative ati adresa unui individ care pica examenul de Bacalaureat cu notele fiului Domniei Voastre ? Sincer, eu nici macar in cazul lui nu-mi voi permite sa raspund la nivelul pe care l-ati impus in acea emisiune deoarece, consider ca niciodata, un copil nu trebuie sa plateasca pentru greselile sau caracterul perintelui.
    Inainte, v-am dispretuit; acum, mi-e mila de Domnia Voastra…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.