Rareș Bogdan își ia rolul de politician în serios. Marţi, în Biroul Executiv (BEx) al PNL, Rareş Bogdan, numărul unu de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare, i-a certat pe colegii peneliști, în şedinţa care a avut loc la grupul parlamentar al PNL din Palatul Parlamentului.

Rareș Bogdan a avut un discurs foarte dur: Nu înțelegeți încă faptul că voi puteți fi partidul care să câștige alegerile!?! Jumătate dintre voi vă comportați ca membrii unui partid balama, 30% nu vreți să deranjați pe nimeni și nu vreți să fiți deranjați, iar 20% abia dacă ați intrat în campanie și înțelegeți miza acestor alegeri”, le-ar fi spus Rareș Bogdan celor din BEx, conform observi.ro

„Nu am intrat în partid să fiu bătaia voastră de joc și nici să vă văd cum dormiți. Sau înțelegeți că putem câștiga alegerile și luptăm cu toate forțele, sau vă dați deoparte! Eu am intrat să câștig și nu pot să vă las să mă încălecați.

Treziți-vă odată și hai să pornim treaba. Sper să fie ultima dată când mă mai îndoiesc că ați priceput cu toții că sunteți la conducerea unui partid care va guverna România, va câștiga pesate 50% din primăriile acestei țări și va da pentru a cincea oară președintele țării. Hai să facem un pas în spate și o să vedem că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. La luptă și terminați cu văicărelile și noncombatul!”, ar fi spus Rareş Bogdan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.